Szolgáltatásunk

Cégünk, a Propel Consulting már 2009 óta foglalkozik egészségügyi marketing és PR tanácsadással. Célunk, hogy az egészségügyi szolgáltatóknak nyújtsunk professzionális segítséget, első sorban a privát szektorra koncentrálva. Napjainkban egyre nagyobb szerepet kap az emberek életében a privát ellátás, hiszen megbízható, gyors és pontos ellátásban részesülnek. A páciensek azonban a pénzükért magas szintű szolgáltatást várnak el, beleértve a környezetet, valamint az orvosok, asszisztensek, ápolók és recepciósok kommunikációját és a szolgáltatás minőségét. Mi abban segítünk, hogy ezek az elvárások teljesüljenek.

Ügyfeleinknek olyan offline és online marketing-mixet állítunk össze, mely az egészségügyi iparágban versenyképes, mégis egyedi, az adott szolgáltatóra szabott. A PR tevékenységet és kommunikációt aszerint alakítjuk, hogy a páciensekben kialakuló kép meggyőző és hiteles legyen. Adott esetben olyan teljes kommunikációs auditot végzünk, amelynek során megfigyeljük, hogy mi az, amit először lát meg a páciens, mikor belép az ajtón, mit fog meg először, mikor leül a váróban, továbbá a személyzettel történő kommunikációt is megvizsgáljuk, igény szerint mystery visit által.

Alapvetésünk

Hiszünk abban, hogy a hosszú távú sikerhez a megfelelő, hatékony kommunikáció nélkülözhetetlen. Különösen igaz ez az egészségügyben működő cégekre, intézményekre, hiszen egyrészt rendkívül érzékeny a szolgáltató-ügyfél/páciens kapcsolat, másrészt egy egészségügyi szolgáltató nagyon sok fronton, sok partnerrel kommunikál.

Ezen túl hisszük azt, hogy a sikeres működéshez elengedhetetlen az egészségügyi ágazat specialitásait szem előtt tartó, modern management eszközök alkalmazása a csapat irányításában, vezetésében, motiválásában.

Céljaink

A Propel Consulting célja, hogy a nemzetközi, modern, költséghatékony kommunikációs, marketing és management eszközök alkalmazásával segítse az egészségügyi szolgáltató vállalkozásokat a sikeres piaci működésben.

A társaság munkatársai komoly tapasztalatokat és gyakorlatot szereztek vállalatvezetési, értékesítési, marketing és kommunikáció területen a hazai és nemzetközi piacon működő szolgáltatóknál.

Értékeink

  • Szakértelem
  • Együttműködés
  • Személyre szabott szolgáltatások
  • Részletes, pontos helyzetfelmérés
  • Szinergia
  • Konstruktivitás
  • Megoldásközpontú gondolkodás
  • Széles látókör
  • Több iparágban szerzett személyes tapasztalat