Képzések

Munkatársak vezetése, irányítása, csapat építése Munkatársak vezetése, irányítása, csapat építése Az orvosi pálya magányos pálya, hiszen az orvosok alapvető feladata a gyógyítás. Ez a helyzet azonban megváltozik, amikor a gyógyítót előléptetik orvos igazgatóvá. Természetes, hogy ez a szituáció eleinte mindenkinek nehézséget okoz, hiszen nagyon kevesen rendelkeznek gazdasági képesítése.
Munkatársak és önmagunk motiválása Munkatársak és önmagunk motiválása Gyakran fordul elő, hogy munkahelyünkön nem érezzük a motivációt, nem akarunk reggelente felkelni és bemenni dolgozni, nincs kedvünk a munkatársakkal vagy a páciensekkel találkozni.
Időgazdálkodás és feladatdelegálás Időgazdálkodás és feladatdelegálás Az időgazdálkodás és a feladatdelegálás rendkívüli szerepet tölt be mindennapjainkban. Ahhoz, hogy az orvosok, gyógyszerészek, fogorvosok, orvosvezetők megtalálják a megfelelő egyensúlyt a munka és a magánélet között fontos, hogy megtanuljuk beosztani az időnket.
Kommunikáció, konfliktuskezelés a beteggel Kommunikáció, konfliktuskezelés a beteggel Nincs olyan egészségügyi dolgozó, akinek ne lett volna munkája során összetűzése a páciensekkel. A betegek gyakran elégedetlenek a hosszú sorok, a kevés odafigyelés, a fontossági sorrendek és az elvárt illedelmes kommunikáció hiánya miatt.
 
Kommunikáció és konfliktuskezelés a munkatársakkal Kommunikáció és konfliktuskezelés a munkatársakkal Mint minden munkahelyen, az egészségügyi intézményekben is előfordulnak belső konfliktusok, kommunikációs hibák. Ennek természetesen több oka is lehet: gondoljunk csak a félreértett megjegyzésekre, a pletykákra és a rossz első benyomásokra.
Értékesítés és marketing magánklinikáknak Értékesítés és marketing magánklinikáknak A privát egészségügyi szférában egyre kiélezettebb a verseny, ma már a magánklinikák egymást túllicitálva akarnak pácienseket szerezni. Az hatékony és sikeres értékesítés megvalósításához nyújtunk segítséget a képzés résztvevői számára.
Értékesítés és marketing fogászatoknak Értékesítés és marketing fogászatoknak A privát ellátásban nyújtott fogászati szolgáltatás az egyik legsikeresebb ágazata az egészségügynek. Mivel a fogászattól alapvetően mindenki tart, ezért sokkal szívesebben választják a páciensek a magánklinikákat, hiszen úgy gondolják, „inkább fizetnek többet, csak ne fájjon”. Ez a helyzet eredményezte a ma már gomba-módon szaporodó magán fogászati klinikák tömkelegét, amiből nagyon nehéz kitűnni.
Értékesítés videóval – videó készítés Értékesítés videóval – videó készítés A sikeres értékesítésnek különböző eszközei vannak, legyen szó print, azaz nyomtatott prospektusokról, személyes találkozóról vagy különböző online eszközökről.
 
Illem, etikett, protokoll Illem, etikett, protokoll A privát egészségügyi szféra célközönsége nagyon gyakran olyan társadalmi rétegből érkezik, akik számára fontos az illem, az etikett és a protokoll. Ezek a páciensek tudják, hogy kinek illik előbb kezet nyújtani, ki megy be előbb az ajtón, és hogyan öltözködik megfelelően a szolgáltatást nyújtó csapat.
Stresszkezelés Stresszkezelés A stressz okozta feszültség sokszor szab gátat a teljesítménynek. Egyre gyakrabban egészségügyi problémákat is okoz.
Gond van a gyermekemmel? Gond van a gyermekemmel? A szülői lét nem mindig olyan kellemes, mint a filmekben. Ez sokszor azonban nem a szülő vagy a gyerek hibája, hanem így alakult az élet. A különböző problémák azonban nem megoldhatatlanok!