Hírek

 
5 tanács a megfelelő időgazdálkodáshoz 5 tanács a megfelelő időgazdálkodáshoz

5 tanács a megfelelő időgazdálkodáshoz

Érdekel
Amikor a nap végén fáradtan és kimerülten ledőlünk az ágyba, elgondolkozunk azon, mit rontottunk el ma, hogy késő estig dolgoztunk, pedig még az e-mailjeink felét sem olvastuk el? A megoldás az időgazdálkodás!
 
„A marketing csak alapos tervezéssel lehet sikeres” „A marketing csak alapos tervezéssel lehet sikeres”

„A marketing csak alapos tervezéssel lehet sikeres”

Érdekel
 
Sokáig nem tudtunk mit kezdeni Anna apró, furcsa mozdulataival Sokáig nem tudtunk mit kezdeni Anna apró, furcsa mozdulataival

Sokáig nem tudtunk mit kezdeni Anna apró, furcsa mozdulataival

Érdekel
Annának nem sikerült közösségekbe beilleszkedni: tikkelt, akaratlanul mozgatta testrészeit. Faragó Ágnes a kiscsoportos foglalkozáson nyújtott segítséget.
 
Gond van a gyermekemmel? Gond van a gyermekemmel?

Gond van a gyermekemmel?

Érdekel
A környezetváltozás vagy a szülők közötti feszültség olyan gyermekkori zavarokat okozhat, mint a dadogás, a bevizelés, a kényszerbetegség vagy a figyelemzavar. Faragó Ágnes, klinikai szakpszichológus segítséget nyújt!
 
Gyermekkori zavarok Gyermekkori zavarok

Gyermekkori zavarok

Érdekel
A környezetváltozás vagy a szülők közötti feszültség olyan gyermekkori zavarokat okozhat, mint a dadogás, a bevizelés, a kényszerbetegség vagy a figyelemzavar. Ön ismer ezzel szenvedő gyermeket?
 
6x Egyetem, a Linkedin új fókusza a hallgató 6x Egyetem, a Linkedin új fókusza a hallgató

6x Egyetem, a Linkedin új fókusza a hallgató

Érdekel
6x Egyetem, a Linkedin új fókusza a hallgató - a Linkedin olyan felületet alakított ki, ahol a fő célközönség a hallgató. Segít iskolát, munkát és régi ismerősöket találni. Bánki Tamás, a Linkedin szakembere mesél minderről.
 
„Számos technika lehet segítségünkre, ám mindenkinél más hozza el a várt megkönnyebbülést…” „Számos technika lehet segítségünkre, ám mindenkinél más hozza el a várt megkönnyebbülést…”

„Számos technika lehet segítségünkre, ám mindenkinél más hozza el a várt megkönnyebbülést…”

Érdekel
Modern kori betegségünk a stressz - mindenki ismeri. De mi változott az évek során? Nagyszüleink miért nem voltak idegesek? Mit tehetünk napjainkban?
 
Az 5 leggyakoribb hiba a filmezésnél Az 5 leggyakoribb hiba a filmezésnél

Az 5 leggyakoribb hiba a filmezésnél

Érdekel
Amikor az ember elkezd azzal foglalkozni, hogy videón is megörökíti az emlékeit, kezdetekben nagyon sok nehézséggel találhatja szembe magát. Íme öt hiba és megoldás, melyekkel aztán elképesztő mértékben javíthatunk videóink minőségén.
 
10 tévhit a YouTube userekről 10 tévhit a YouTube userekről

10 tévhit a YouTube userekről

Érdekel
A YouTube felhasználókra nem igazán szoktak építeni a vállalatok. Számos tévhit él a marketing osztályokban, cégekben a felhasználókkal kapcsolatban. Ezzel szemben az Ipsos 2013-ban összegyűjtötte azokat az érveket, amik miatt igenis megéri rájuk célozni a hirdetéseket, mi pedig most bemutatjuk ezeket.
 
Hasonlíts össze két dolgot egy percben! Menne?! Hasonlíts össze két dolgot egy percben! Menne?!

Hasonlíts össze két dolgot egy percben! Menne?!

Érdekel
Az osztott képernyős módszer segítségével remekül össze lehet hasonlítani két témát. Legyen az a szép vagy komor jövő, vagy a modern és elmaradt jelen.